Thailand Tropisch Zuid-Thailand (JI)

Rondreizen Thailand | Aanbod Rondreizen Thailand | Thailand

Inleiding
Een zeer bijzondere rondreis voor liefhebbers van natuurschoon die meer uit hun vakantie willen halen dan alleen maar luieren op het strand.

Dag 1: Bangkok
U bent op eigen gelegenheid naar Bangkok gereisd. Na aankomst wordt u hartelijk verwelkomd door uw gids en volgt de transfer naar het centraal gelegen hotel, waar u 3 nachten verblijft.

Dag 2: Bangkok - stadstour (ca. 60 km)
U gaat vandaag Bangkok ontdekken. Met de ‘Skytrain’, dé manier om comfortabel en snel door Bangkok te reizen, gaat u samen met de gids richting de Chao Phraya rivier. Hier vaart u per riviertaxi naar de oude binnenstad waar u een wandeling maakt over de Pak Klong Talad, de kleurrijke en grootste bloemen-, groente- en fruitmarkt van Bangkok. Na een bezoek aan de Wat Pho, het grootste en oudste tempelcomplex van Bangkok met de enorme rustende Boeddha, maakt u een verfrissende tocht over de brede Chao Phraya rivier en door de kanalen van de stad. U bezoekt de indrukwekkende aan de rivieroever gelegen Wat Arun en passeert o.a. het Grand Palace en het Museum van de Koninklijke Sloepen. Aansluitend wordt u teruggebracht naar het hotel of u blijft in de stad om zelf op verkenning te gaan.



Selecteer uw voorkeuren

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Verzorging volgens beschrijving

Reisduur

Touroperator

Touroperator

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later