Thailand Avontuurlijk Zuid-Thailand (JI)

Rondreizen Thailand | Aanbod Rondreizen Thailand | Thailand

Inleiding
Een prachtige rondreis die u de veelzijdigheid van het tropische en avontuurlijke Thailand laat zien. Een bijzonder gevarieerde rondreis voor liefhebbers van natuurschoon en een actieve vakantie.

Dag 1: Bangkok
U bent op eigen gelegenheid naar Bangkok gereisd. Na aankomst wordt u verwelkomd door uw gids en volgt de transfer naar het centraal en op loopafstand van de bekende Patpong avondmarkt gelegen hotel. De rest van de dag is ter vrije besteding. U verblijft 2 nachten in deze wereldstad.

Dag 2: Bangkok - fietstocht
Na een vroeg ontbijt gaat u op eigen gelegenheid (bv. per taxi) naar het opstappunt van de beroemde Bangkok fietsexcursie, waar u zich om 08.00 uur dient te melden. Tijdens deze ca. 3 uur durende fietstocht door China Town maakt u kennis met alle facetten van deze authentieke wijk. U komt ogen tekort bij de afwisseling van tempels, kraampjes en stalletjes op de kleurrijke markten en in de smalle steegjes. Met een veerpont steekt u de rivier over en fietst u door Thonburi, de vroegere hoofdstad van Siam. Een uitermate kleurrijk geheel! Na terugkomst bij het opstappunt heeft u de verdere dag ter vrije besteding.

Selecteer uw voorkeuren

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Verzorging volgens beschrijving

Reisduur

Touroperator

Touroperator

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later