Spanje Serrano Palace

Cala Ratjada Mallorca | Spanje


Geniet van een feel good-vakantie van hoog niveau in een elegante en luxueuze sfeer, op slechts een steenworp afstand van het strand. Smaakvol ingerichte kamers bieden een hoog niveau van comfort. In de uitnodigende wellness-oase kunt u ontspannen en de stress van het dagelijkse leven vergeten.

Ligging
Aan de Cala Son Moll, door de kustweg gescheiden van het prachtige zandstrand. Het centrum van Cala Ratjada ligt op ca. 400 m, de vissershaven op ca. 800 m. Een bushalte bevindt zich recht tegenover het hotel.

Faciliteiten
Volledig van airconditioning voorzien hotel van de luxeklasse. Royaal en comfortabel ingericht. Zwembad, zonneterras, parasols, ligbedden (badhanddoeken inbegrepen), Balinese bedden (tegen betaling), apart nudistenterras met zeezicht, zwembad-/snackbar met terras. Nieuw gebouwd dakterras "Paradise Deck" (alleen voor volwassenen, tegen betaling) met infinity pool, ligbedden, parasols, exclusieve service. Lobby, receptie, wifi (inbegrepen), internethoek (tegen betaling), vergaderzalen (tv), cocktailbar met dansvloer en terras met zeezicht, restaurant. Mallorcaanse categorie: 5 sterren, 152 kamers, 4 verdiepingen, 3 liften.

Selecteer uw voorkeuren

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Logies/ontbijt

Touroperator

Touroperator

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later