Spanje Iberostar Selection Santa Eulalia Ibiza

Santa Eulalia del Rio Ibiza | Spanje


Vakantie op een bevoorrechte locatie. Geniet van het speciale comfort van de kamers in het luxueus ingerichte strandhotel, overtuig uzelf van de eersteklas service en ontspan in de ruime tuin of in het royale wellnesscentrum.

Ligging
Het moderne hotel voor volwassenen van de prestigieuze Iberostar-hotelketen ligt in een rustige omgeving, omringd door dennenbossen. Het prachtige zandstrand van S'Argamassa met de beroemde Nikki-beachclub is rechtstreeks bereikbaar via het hotelcomplex. Naar het centrum van Santa Eulalia met tal van winkels en uitgaansmogelijkheden ca. 4 km.

Faciliteiten
Hotel met uitzicht op zee. Zwembad, zonneterras, ligstoelen, parasols, badhanddoeken bij het zwembad (op het strand tegen betaling), exclusief zwembad op het dak, zonneterras, Bali-bedden, open bar (beschikbaar voor Star Prestige-kamers tegen betaling), SeaSoul Beach Club aan het strand, Bali-bedden, restaurant (tegen betaling). Lobby, receptie, wifi in het gehele hotel, buffetrestaurant, snackbar, muziekbar 'Es Vedra', loungebar. Spaanse categorie: 4 sterren, 229 kamers, 7 verdiepingen, 3 liften.

Selecteer uw voorkeuren

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Half-pension

Touroperator

Touroperator

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later