Oostenrijk Het beste van Tirol (JI)

Rondreizen Oostenrijk | Aanbod Rondreizen Oostenrijk | Oostenrijk

Inleiding
Maak tijdens deze 10-daagse autorondreis kennis met het gastvrije Tirol, het prachtige landschap en de heerlijke Oostenrijkse keuken!


De snelste route vanuit Nederland leidt u over de Fernpas en Imst het Oberinntal in. Uw eerste hotel is schitterend gelegen op een zonnig plateau tegen de prachtige Alpenweiden.


De twee volle dagen in Serfaus kunt u goed besteden aan prachtige wandeltochten. Door de mooie hoge ligging van Serfaus en de vele bergliften die ook in de zomermaanden in bedrijf zijn, bent u snel in de prachtige bergwereld. De vergezichten vanaf de bergen rond Serfaus zijn adembenemend en bieden u zicht op o.a. de Kaunertalergletsjer en Italiaanse bergtoppen in het zuiden. Ook de hoogste berg van Tirol, de Wildspitze, is op heldere dagen goed zichtbaar. Rond Serfaus vindt u maar liefst 500 km aan bewegwijzerde wandelpaden, ruim 200 km mountainbikeparcours en inmiddels ook al ruim 100 km aan bewegwijzerde tochten voor e-bikers. Naast wandelen en fietsen kunt u in het Oberinntal diverse sportieve en avontuurlijke activiteiten uitoefenen. Of u nu wilt raften of vissen, boogschieten of paragliden, het is allemaal mogelijk.

Selecteer uw voorkeuren

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Logies/ontbijt

Reisduur

Touroperator

Touroperator

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later