Italie Agriturismo Tenuta Mazzetta

Mesagne | Apulië | Italië

Intro
Agriturismo Tenuta Mazzetta is echt een rurale accommodatie. Een boerderij uit de 15e eeuw is omgebouwd tot agriturismo waar jaarlijks veel koppels en gezinnen een fijne vakantie vieren. Verwacht hier geen strak aangelegde paden of groene grasvelden, bij Tenuta Mazzetta vindt u meer dan 100 hectare aan boomgaarden, de olijfbomen en wijnranken zijn hier niet te missen. Temidden van deze boomgaarden vindt u de agriturismo.

Deze authentieke accommodatie boekt u altijd op basis van logies en ontbijt. In de ochtenden staat er een Italiaans ontbijt, vol zoetigheden, voor u klaar in het restaurant. Neem plaats op het terras en geniet van de geurende bloemen en een heerlijke cappuccino. In de zomermaanden (juni - medio september) kunt u genieten van het zwembad, ga lekker liggen op een van de ligstoelen en geniet van de rust die deze plaats te bieden heeft. Indien u liever op basis van half pension wilt verblijven, dan is dit ook een mogelijkheid.

De kamers van Agriturismo Tenuta Mazzetta zijn stijlvol ingericht met eigen badkamer en airconditioning. Ze zijn gelegen in bijgebouwen dichtbij het hoofdgebouw waar de receptie en het restaurant zich bevinden.

De gasten van Agriturismo Tenuta Mazzetta zijn zeer te spreken over de rustige ligging en het grote zwembad.

Selecteer uw voorkeuren

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Logies/ontbijt

Touroperator

Touroperator

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later