Indonesie Traditioneel Bali (JI)

Rondreizen Indonesië | Aanbod Rondreizen Indonesië | Indonesië

Inleiding
U maakt kennis met het ‘platteland’, het prachtige tempelcomplex Tirta Empul en het Batur meer. Een complete reis door bekend en onbekend Bali.

Dag 1: Zuid-Bali/Denpasar - Ubud (ca. 50 km)
Op de luchthaven van Denpasar of bij uw strandhotel in Zuid-Bali wordt u verwelkomd door uw gids en naar uw hotel in Ubud gebracht voor 3 overnachtingen. De rest van de dag is vrij ter besteding. Ubud is hét culturele centrum van Bali. In het plaatsje zelf kunt u heerlijk winkelen en de vele galerieën bezoeken.

Dag 2: Ubud
Na het ontbijt brengt u een bezoek aan Monkey Forest, hier vindt u honderden Balinese aapjes! Vervolgens reist u naar het hart van Ubud en brengt u een bezoek aan het Ubud paleis waar de koninklijke familie nog steeds woont. Aansluitend maakt u een wandeling over een markt waar nog vele traditionele handwerkzaamheden worden verricht. Hierna vervolgt u uw reis richting het dorpje Tampaksiring en brengt u een bezoek aan het prachtige tempelcomplex Tirta Empul, Tempel van het heilige water. Via de mooie rijstterrassen van Tegallalang rijdt u weer terug naar Ubud. Ter plaatse kunt u voor de middag nog een mooie rafting trip reserveren.

Selecteer uw voorkeuren

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Verzorging volgens beschrijving

Reisduur

Touroperator

Touroperator

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later