Griekenland Penelope

Pythagorion Samos | Griekenland

Ligging: Penelope Appartementen Nabij Pythagorion
Op een heuvel gelegen en op ongeveer 1,5 kilometer van het centrum van Pythagorion en het Remataki strand. Een bushalte vind je op circa 100 meter en op ongeveer 1,5 kilometer vind je een aantal restaurantjes en bars. Diverse bezienswaardigheden, zoals de Efpalinos tunnel en het klooster van Spiliani, liggen op circa 1,5 kilometer.

Faciliteiten: Penelope Appartementen
Het zeer goed onderhouden Penelope Appartementen telt 10 appartementen verdeeld over twee kleurrijke gebouwen met 2 verdiepingen. Er zijn geen liften aanwezig. De receptie staat op vaste tijden voor je klaar.
Bij de pool bar kun je terecht voor een drankje, een snack of een lichte maaltijd. Verkoeling kun je hier ook vinden. In de tuin ligt een heerlijk zwembad en ook voor de kinderen is er een apart kinderbadje. Op het zonneterras kun je gratis gebruikmaken van de ligbedden en parasols en genieten van het uitzicht op zee en de jachthaven. Op de openbare parkeerplekken kun je je huurauto gratis parkeren. In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi.

Faciliteiten

  • Bar
  • Zwembad

Selecteer uw voorkeuren

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Logies

Touroperator

Touroperator

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later