Griekenland Michaelia

Petra Lesbos | Griekenland


Ligging:
Michaelia Hotel ligt op ongeveer 100 meter van het levendige centrum van Petra en op circa 300 meter van het strand. Het gezellige dorpje Molyvos ligt op ongeveer 5 kilometer. Op circa 100 meter vindt u een bushalte.

Faciliteiten:
Michaelia Hotel telt 30 kamers verdeeld over drie gebouwen met 2 verdiepingen. In de lobby met een gezellige woonkamer met televisie vindt u de receptie waar u een kluisje kunt huren. Er zijn geen liften aanwezig.
Het ontbijt wordt geserveerd in het restaurant, maar u kunt hier ook terecht voor een snack, lunch of diner. Drankjes kunt u verkrijgen bij de lobbybar.
Geniet vanuit het buitenzwembad met kindergedeelte van het prachtige uitzicht. Op het zonneterras, rondom het zwembad, staan de ligbedden en parasols gratis voor u klaar. Op het strand zijn de ligbedden en parasols tegen betaling.
Verder biedt Michaelia Hotel u op aanvraag en tegen betaling een wasservice, een kapper, een babysitservice en een doktersservice. In de openbare ruimtes en in de kamer kunt u gratis gebruikmaken van wifi.
Voor de kinderen is er een speeltuintje.

Uw hotelkamer:
Uw standaardkamer in Michaelia Hotel is eenvoudig maar netjes en beschikt over airconditioning, satelliet televisie, telefoon, huurkluisje, koelkastje en gratis wifi. De badkamer is voorzien van een bad of douche, toilet en föhn (op aanvraag en tegen betaling). Alle kamers beschikken over een balkon met zitje.

Verzorging:
U verblijft in Michaelia Hotel op basis van Logies & Ontbijt; ontbijt in buffetvorm.

LET OP: In het voor/naseizoen en eventueel tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat de verzorging iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van het accommodatie complex tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.



Faciliteiten

  • < 500 meter van het centrum
  • < 500 meter van het strand
  • Airconditioning
  • Bar
  • Zwembad

Selecteer uw voorkeuren

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Logies/ontbijt

Touroperator

Touroperator

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later