Griekenland Santa Marina

Kos-stad Kos | Griekenland


Ligging:
Santa Marina ligt middenin een levendig gebied met diverse winkels en restaurants. Het centrum van Kos-stad ligt op ca. 1 kilometer afstand en het strand ligt op ca. 800 meter afstand. Er is een bushalte op ca. 500 meter afstand.

Faciliteiten:
Santa Marina beschikt over 69 appartementen. Het complex beschikt over een receptie met kluisjes (tegen betaling), 2 liften, een lobby met gratis wifi, een bar, een internethoek (tegen betaling) en een TV hoek. In de tuin vindt u een speeltuin voor kinderen en een poolbar waar u kunt genieten van verkoelende cocktails en lekkere snacks (tegen betaling). U vindt er tevens het grote zwembad dat wordt omgeven door ligbedden en parasols.

Uw studio/appartement:
De studio’s van Santa Marina zijn geschikt voor maximaal 3 personen en bestaan uit één slaap-/woonruimte. Ze beschikken over een balkon of terras met zitje, badkamer met douche, toilet en föhn, kitchenette met inventaris, koffie-/theefaciliteiten, een telefoon, satelliet televisie, kluisje (tegen betaling), airconditioning en gratis wifi. De 2-kamerappartementen beschikken over dezelfde faciliteiten en bestaan uit een slaap-/woonruimte en aparte slaapkamer.

Sport & Ontspanning:
Speel een potje biljart (tegen betaling) in de lobby of probeer diverse watersporten uit bij het strand (tegen betaling).

Verzorging:
U verblijft in Santa Marina op basis van logies.

LET OP: In het voor/naseizoen en eventueel tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat de verzorging iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van het accommodatie complex tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.



Faciliteiten

  • < 500 meter van het centrum
  • < 500 meter van het strand
  • Airconditioning
  • Bar
  • TestTag3
  • Zwembad

Selecteer uw voorkeuren

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Logies

Touroperator

Touroperator

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later