Griekenland Athina

Karavomilos Kefalonia | Griekenland

Ligging
Dit complex bevindt zich in de plaats Karavomylos, aan de baai van Sami, in een van de mooiste gebieden van het oostelijke deel van het eiland Kephallonia. Het toeristische centrum van Sami bevindt zich op slechts 2 km afstand.

Hotelfaciliteiten
De gasten kunnen genieten van een verblijf in een van de 11 kamers. Tot de voorzieningen horen een kluis, een wisselkantoor, een ontbijtzaal, een bar, een tv-ruimte en roomservice. Wifi biedt de reizigers toegang tot het internet. De gasten die met de auto komen, kunnen deze op het parkeerterrein van het aparthotel parkeren.

Kamers
In het verblijf staan kamers met airconditioning, een keuken en een badkamer ter beschikking. Een balkon behoort tot de standaarduitrusting van de meeste kamers en garandeert rust en ontspanning tijdens het verblijf. Bovendien is er een kluisje. Tot een van de faciliteiten van de kamers behoort een koelkast. Voor optimaal comfort zorgen een internettoegang, een telefoon en een televisie. De badkamers zijn uitgerust met een douche en een bad. Copyright GIATA 2004 - 2020. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126619

Faciliteiten

  • Bar

Selecteer uw voorkeuren

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Logies/ontbijt

Touroperator

Touroperator

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later