Gambia Balafon Beach Resort

Serrekunda Coast Gambiaanse Atlantische Kust | Gambia

Ligging: Balafon Beach Resort In Kololi
Balafon Beach Resort heeft een ideale ligging naast het Djembe Beach Resort, direct aan het prachtige goudgele zandstrand. Het resort ligt in het nieuwe centrum van Kololi; Seaview Plaza, met diverse winkels, bars en restaurants. Een korte wandeling langs het strand brengt je snel naar de bekende Poco Loco Beach Bar. Het oude centrum van Kololi bevindt zich op ca. 10 minuten loopafstand en luchthaven van Banjul bevindt zich op ca. 15 kilometer afstand.

Faciliteiten: Balafon Beach Resort
Het luxe Balafon Beach Resort is een Only Adult hotel met een minimale leeftijd van 16 jaar. Het resort telt 65 ruime premium kamers verdeeld over 16 traditionele Afrikaanse hutten met 1 verdieping.
In de tropische tuin vind je een uitgestrekt zwembad en diverse zonneterrassen met gratis ligbedden en parasols. Het resort beschikt over een privé strand waar je gratis gebruik kunt maken van de ligbedden en parasols. Het hotel biedt een gratis badhanddoekenservice (handdoeken gratis te verkrijgen met een kaart, bij kaartverlies brengt het hotel een bedrag in rekening). Het Balafon restaurant is gelegen aan het strand en serveert dagelijks heerlijke internationale gerechten en gedurende de dag kun je hier terecht voor een drankje of een snack. Verder biedt Balafon Beach Resort je tegen betaling een wasservice. In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi.

Selecteer uw voorkeuren

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Logies/ontbijt

Touroperator

Touroperator

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later