Belgie Vayamundo Oostende

Oostende | Belgische Kust | België

Inleiding
Vayamundo Oostende, gelegen op de zeedijk van Oostende, is een ware funmagneet met strand en zee als grootste troeven! Het resort biedt alle comfort om met het hele gezin pret te maken, te sporten of juist heerlijk te relaxen aan de Belgische kust. Wordt wakker met het geruis van de zee in uw eigen appartement, schuif aan voor een lekker ontbijt en neem daarna een frisse duik in het zwembad.
Zon of minder zon: bij Vayamundo Oostende valt altijd iets te beleven. Het animatieteam organiseert boeiende uitstappen, leuke strandspelen en coole activiteiten om zowel de kleintjes als de volwassenen een onvergetelijke en sportieve vakantie te bezorgen.
Na een dag vol in- of ontspanning toveren de chefs van buffetrestaurants 'Het Buffet' en 'Plado' lekkere gerechten op uw bord. In Brasserie 'Den Ensor' kunt u terecht voor verfijnde pasta's en brasserieklassiekers. Sluit de dag af in de 'Vayamundo Lounge', genietend van een glas wijn met panoramisch zicht op zee!

Niet alleen de unieke ligging en vele faciliteiten dragen bij aan de vele goede reviews die Vayamundo Oostende krijgt, maar ook het vriendelijke en gastvrije personeel zorgt voor een aangenaam verblijf tijdens uw strandvakantie in Oostende.

Selecteer uw voorkeuren

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Logies

Touroperator

Touroperator

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later